Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (2024)

  • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter

    Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (1)

    Winter outfits 2022. Kun je wel wat inspiratie gebruiken tijdens de koude winterdagen qua kleding? Misschien heb je al een heleboel toffe items in je kast, maar heb je niet gedacht aan bepaalde combinaties? Ik laat je verschillende winter outfits zien voor 2022 die jij wilt dragen!

    Ontek hier jouw winter outfits 2022

    21 december is de officiële start van de winter en het loopt wel even door tot 20 maart. Het liefst zou je misschien in een onesie of je allerfijnste huispak naar buiten wandelen, maar hé, comfy is niet altijd key! Je baas ziet je al aankomen. Maar het is mogelijk om zowel warm de winter door te gaan als stijlvol. Bekijk hieronder trendy winter outfits 2022 waarmee je er super leuk uitziet tijdens de koude wintermaanden.

    Casual en leuke winteroutfit-ideeën om dit seizoen te dragen

    Soms is het lastig om de balans te vinden in de winter tussen praktische en stijlvolle kleding. Hoe vaak reageer je niet op Instagram met de opmerking: cute! Zie je er zelf ook zo cute uit of wil je er ook zo cute uitzien tijdens de wintermaanden? Dan lees snel verder.

    Wist je dat dit jaar de neutrale tinten echt weer in opkomst zijn? Tijdens de winterperiode hebben de bruine en beige tinten meteen een chique en stijlvol uiterlijk. Als het dan sneeuwt, dan is het helemaal tof om die tinten te combineren met witte items. Maak je look dan af met een paar stoere laarzen, zoals de laarsjes van Shabbies bijvoorbeeld, en je bent super trendy. Laarsjes zijn in de winter de perfecte accessoire omdat ze je voeten lekker warm houden en ze super goed te combineren zijn met verschillende outfits. Niet alleen laarsjes, maar ook leuke sjaals en stijlvolle trenchcoats zijn helemaal hip dit seizoen. Er zijn zoveel dingen die je deze winter kunt dragen om er stijlvol uit te zien. Dit artikel geeft je een aantal leuke winter outfit ideeën waarmee je zelf aan de slag kunt!

    Cropped pufferjack

    Een pufferjacket heb je misschien al in je kast hangen, maar een cropped pufferjack is pas ECHT de definitie van cute! Til je outfit naar een hoger niveau met de cropped versie, vooral als je voor een kleurrijke optie gaat en niet standaard voor altijd zwart gaat. Witte blouse eronder zoals deze dame hierboven en een mom jeans en je bent good to go!

    Zwart-wit met fleece gevoerde jas

    Dit is echt een gevalletje: comfort en warmte komt samen met trendy! Een schapenwol gevoerde jas, dat klinkt toch al heerlijk? Deze jassen zijn super trendy en ook nog eens mega cool. Bij deze jas mag je wel lekker voor standaard zwart gaat, zo kun je hem eindeloos combineren. Draag ‘m met een paar hoge laarzen met hak, dan is het sexy of lekker stoer met Dr. Martens. Het kan allemaal. Dit jacket wil je!

    Schip ahoi! De schipperstrui

    Ik heb er al 2 in mijn kast en ben helemaal om: de schipperstrui. In eerste instantie wist ik me niet echt wat voor te stellen bij een schipperstrui, maar als je ‘m ziet denk je: oooooh. Echt een musthave voor de winter! Deze truien zijn super comfy en daarnaast mega hip. Super leuk op een leren broek met biker boots of een prachtige hak, maar ook super cute te dragen op een rokje met hoge sokken en shoes. In love! Je ziet ‘m vaak gestreept voorbij komen in allerlei outfits, maar Tommy Hilfiger heeft hele toffe truien in verschillende kleurtjes.

    Lichtbeige lange jas met trui en sportlegging

    Twee jaar geleden had ik deze parel al in mijn kast en it’s still hot baby! Een lichtbeige jas met daaronder een trui en sportlegging. Nou, een hoodie of trui heb je vast al in je kast hangen. Zelf sport ik drie keer per week dus een sportlegging is no problemo. En guys: een sportlegging is lekker warm! Misschien hoef je alleen nog een beige jas aan te schaffen en girl: you’re ready! Een lichtbeige lange jas blijft hip en is always a good idea. Een beige trenchcoat is trouwens ook helemaal leuk!

    Sweaterdress met imitatiebontjas + laarzen

    Er is niets schattiger dan een sweaterjurk! Het heeft al meteen zo’n cosy en cute uiterlijk. En daarbij: je bent zo klaar met je outfit! Ik heb al drie verschillende kleuren sweaterdresses in mijn kast hangen. Met of zonder colletje, jas erover en laarzen eronder: niks meer aan doen. Ga voor zo’n leuk harig jassie, want die zijn op dit moment supertrendy! Zo zie je, met een beetje laagjes-magie creëer je ​​echt een schattige outfit.

    Lange jas met sjaal en laarzen outfit

    Zo zie je maar hoe deze gezellige look samen kan gaan met stijlvol. Het is net zo eenvoudig als een schattige sjaal, een lange en gezellige jas, een legging en een paar kniehoge laarzen…you can do it!

    Dit waren mijn winter outfits 2022! Misschien heb je nog maar een paar items nodig om deze looks te maken? Wie weet heb je alles al in je kast! Ik vind het echt heerlijk om met een sportlegging verschillende looks te maken. Het is lekker warm, knus en ook nog eens stijlvol. Dus, heb je nog leuke outfitideeën nodig voor die snelle boodschappen in de stad? Trek een legging aan, een paar sneakers en een schattig jasje…and GIRL, je kan zo de deur uit!

    Liefs, Miek

    november 7, 2022 /Mieke / 8

    Categories: Fashion

    Black Friday Deals 2022 – zet dit op je lijstje! – Miek’s MindScoor Nu Deze Moderne Grote Maten Kleding! Miek’s Mind

    8 thoughts on “Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (2)Nicole Orriëns schreef:

      november 9, 2022 om 8:42 am

      Dat lijken me goede winteroutfits. Modieus en tegelijkertijd lekker warm.

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (3)Linda schrijft ' t op schreef:

      november 9, 2022 om 8:49 am

      De schipperstrui deze doe ik net in de zak voor Oekraïne, ik ga de trui er snel uithalen

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (4)Krystle schreef:

      november 9, 2022 om 8:58 am

      En legging heb ik nog niet! Goed idee om daar een leuk winter outfit mee te creëren. Een winterjas heb ik onlangs aangeschaft en laarzen ook.

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (5)Frederique schreef:

      november 9, 2022 om 10:45 am

      Ja heerlijk zo’n sweaterjurk. Ik ben zelf een koukleum en daarom zwicht ik in de winter vaak voor grote dikke truien maar daar past mijn winterjas dus weer niet overheen. Sta ik drie uur in de gang me in mijn jas te wurmen haha. Ik zal dit jaar een andere oplossing moeten vinden.

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (6)Linda Meester schreef:

      november 10, 2022 om 8:51 am

      Leuke combinaties heb je gemaakt. Ik heb mijn winterjassen graag langer. Dan piept er ook geen lange trui of jurk onderuit

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (7)Renata Feyen schreef:

      november 14, 2022 om 1:20 pm

      Die lichtbeige jas en sportlegging is iets dat ik mezelf zeker zou zien dragen en als het wat eleganter mag zijn dan zeker die sweaterdress look die daaronder staat

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (8)sandra schreef:

      november 14, 2022 om 4:32 pm

      Mooie winteroutfits heb je uitgekozen! De imitatiebontjas vind ik prachtig!

      Beantwoorden

    • Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (9)Jouvence schreef:

      november 15, 2022 om 9:14 pm

      Ik vind een lange jas altijd erg fijn in het najaar, zodat het de rug ook goed bedekt.

      Beantwoorden

    Geef een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Winter outfits 2022: outfit ideeën voor de winter - Mieksmind.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Stevie Stamm

Last Updated:

Views: 5425

Rating: 5 / 5 (60 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Stevie Stamm

Birthday: 1996-06-22

Address: Apt. 419 4200 Sipes Estate, East Delmerview, WY 05617

Phone: +342332224300

Job: Future Advertising Analyst

Hobby: Leather crafting, Puzzles, Leather crafting, scrapbook, Urban exploration, Cabaret, Skateboarding

Introduction: My name is Stevie Stamm, I am a colorful, sparkling, splendid, vast, open, hilarious, tender person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.